dilluns, 16 de febrer de 2015

Gorro amb cordes / Gorro con cuerdas

Els últims dies han baixat molt les temperatures i per no passar fred he teixit un gorro amb "cordes" (cable hat). Per fer-lo m'he basat en el patró de close cable hat de l'Anna i Heidi Pickles. He utilitzat una troca d' Ontario d'Ofil en el color 3970 que és un gris fosc, unes agulles circulars de 12 mm de Knit Pro i la tècnica del magic loop o llaçada màgica.

Per fer el gorro he montat 48 punts. Les cordes enlloc de fer-les de 8 punts (com el que marca el patró) les he fet de 6 punts (3 punts a l'agulla auxiliar i els posem a darrera, 3 punts del dret  i es teixeixen els tres punts de l'agulla auxiliar del dret), seguides de 2 punts del revés. Aquest motiu es repeteix tota la volta.

Durante los últimos díashan descendido mucho las temperaturas, y para no pasar frío he tejido un gorro con cuerdas (cable hat). Para hacerlo me he basado en el patrón close cable hat de l'Anna i Heidi Pickles. He utilizado una madeja de Ontario de Ofil, de color gris (3970), unas agujas cirulcares de 12 mm de Knit Pro y la técnica del magic loop o lazada magica.

Para hacer el gorro he montado 48 puntos. Las cuerdas en lugar de hacerlas de 8 puntos (como decia el patrón) las he hecho de 6 puntos (3 puntos en la aguja auxiliar podiendolas detrás, 3 puntos del derecho, se tejen del derecho los tres puntos de la aguja auxiliar), y luego se tejen 2 puntos del revés. Éste motivo se repite durante toda la vuelta.
El gorro acabat / Gorro terminado


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada