dissabte, 22 de novembre de 2014

Coll moebius / Cuello moebius

Fa uns dies vaig veure en el blog de la Witchnofret, un coll moebius molt bonic que podia ser un regal ideal per una amiga meva. Aquest coll està basat en una cinta de moebius, que és una superfície d'una sola cara i d'una sola vora. Normalment es construeix mitjançant una tira on s'enganxen els extrems donant mitja volta a un d'ells, però en aquest cas i mitjançant les agulles circulars es monten els punts (video en angles) d'una manera especial i es teixeix tot seguit, quedant sense costures. 

Per fer el coll vaig utilitzar unes agulles circulars del nº 12 amb un cable de 80 cm. Vaig utilitzar una troca de Milenium de Rosarios 4 en color blau (200gr). Vaig muntar 47 punts i vaig seguir amb punt d'arrós (1 punt del dret, 1 punt del revés, a la següent volta on hi ha un punt del dret es fa un punt del revés i a on hi ha del revés es fa un del dret).El resultat em va agradar tan que en vaig teixir 2!
Hace unos días vi en el blog de Witchnofret, un cuello moebius preciso que podia ser un regalo idel para una amiga mía. Este cuello esta basado en un cinta de moebius, que es una superficie de una sola cara y un solo borde. Normalmente se construye mediante una tira donde se pegan los extremos dando media vuelta a uno de ellos, pero en este caso y usando las agujas circulares, se montan los puntos  (video en inglés) y se teje todo seguido, sin costuras.


Para hacer el cuello utilizé agujas circulares del º12 con un cable de 80 cm y una madeja de Milenium de Rosarios 4 en color azul (200gr). Monté 47 puntos y seguí con punto de arroz (1 punto del derecho, 1 punto del revés, y en la siguiente vuelta donde hay un punto del derecho hacer un punto del revés y donde hay un punto del revés hacer uno del derecho).

Me gusto tanto el resultado que hice 2!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada