dimecres, 26 de febrer del 2014

Bufanda Meadowbrook

Quan vols fer un regal a un amic, no sempre es fàcil triar un model o patró de bufanda. Per sort hi ha un dissenyador, l'Stephen West, que té uns quants models que són molt macos i fàcils de fer. Després de mirar-ne uns quants vaig decidir fer la bufanda Meadowbrook, que és una bufanda que consta d'una secció de canalé, una secció que fa com uns espiques i una franja per separar les dues seccions anteriors. La bufanda es bastant llarga (gairebé 180 cm). Per fer-la vaig fer servir la Katia Lider, i els colors elegits per les tres franjes van ser gris, blanc i taronja.

Cuando quieres hacer un regalo a un amigo, no siempre es fácil escoger un model o patrón para una bufanda. Por suerte hay un diseñador, Stephen West, que tiene unos cuantos modelos que son bonitos y fáciles de hacer. Después de ver unos cuantos, decidí hacer la bufanda Meadowbrook,  que es una bufanda que consta de una secció de canalé, otra sección que hace como unas espigas y otra franja para separar las dos secciones anteriores. La bufanda es bastante larga (casi 180 cm).Para hacerla usé la Katia Lider, y los colores elegidos para las tres franjas fueron gris, blanco y naranja.

Fotos de l'inici de la bufanda i la secció de les "espigues" / fotos del inicio de la bufanda y la sección de las "espigas"



I un cop acabada / y una vez terminada:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada