dimecres, 23 d’octubre del 2013

Funda pels ganxets - Funda para los ganchillos

Fins fa poc duia els ganxets en una funda molt bàsica feta amb feltre, però no era gaire pràctica perquè a vegades els ganxets s'enganxaven al feltre. I a vegades les agulles s'escapaven pels costats de la funda, ja que només tancava amb un petit velcro.  I vaig pensar que ja era hora de fer-ne una en la que m'hi capiguessin tots els ganxets, que impedís que caiguessin i que a més a mes tingués una butxaca on poder posar altres complements, com per exemple uns marcadors o unes tisores. I ja posats enlloc de comprar-la, és molt millor dissenyar-la i fer-la tu mateixa! 

Hasta hace poco llevaba los ganchillos en una funda muy básica hecha con fieltro, pero no era muy práctica, ya que a veces los ganchillos se enganchaban al fieltro. Y otras veces las agujas se escapaban por los laterales de la funda, ya que sólo se cerraba con un pequeño velcro. Y pensé que ya era hora de hacer una en la que me cabieran todos los ganchillos, que impidiera que cayeran y que además tuviera un bolsillo donde poner otros complementos, como por ejemplo unos marcadores o tijeras. Y ya puesta en lugar de comprarla es mucho mejor diseñarla y hacerla una misma!


El primer de tot va ser triar les teles amb que fer-la. I quan ja les tenia triades,  resulta que vam anar a la fira DIY de Sabadell amb les alumnes de  la costura del 6970 i vaig trobar aquesta tela d'ovelles teixint, que em vaig enamorar des del primer moment i que em va fer canviar la base:

El primer paso fue escoger las telas a utilitzar. Y cuando ya las tenia escojidas, las cambié porque fui a la feria DIY de Sabadell con las alumnas de  la costura del 6970 y encontré esta tela de ovejas tejiendo, de la que me enamoré y me hizo cambiar la base:




Per fer l'espai pels ganxets vaig utilitzar la tela rosa, per fer el tope perquè no caiguin els ganxets una de mussols ben divertida, i per la butxaca una tela blava que es tanca amb un velcro. Unes fotos del procés:

Para hacer el espacio para las agujas de ganchillo la tela rosa, para hacer el tope para que no caigan, una tela de buhos y para el bolsillo una tela azul que se cierra don un velcro. Unas fotos del proceso:




Un cop muntat tot només quedava ajuntar amb la coberta i posar les gomes per tancar i ja està:
Una vez montado todo sólo quedava juntarlo con la cubierta y añadir las gomas para cerrar:


Un cop acabada:
Una vez terminada:



I tancada:
Y cerrada:



Detall dels botons que són dos carrets de fil:
Detalles de los botones que son dos carretes de hilo:





2 comentaris: