dilluns, 23 de març del 2015

Peücs Ivet / Patucos Ivet

Aquests peücs els he fet per l'Ivet que acaba de néixer. He utilitzat el Patró Crochet baby converse   de la  Suzanne Resaul. Per fer la sola he utilitzat la Bambini de lanas Stop de color blanc i per la resta la llana 100% merino de Katia en color verd (el mes semblant al verd festuc que vaig trobar).

Estos patucos los he hecho para Ivet que acaba de nacer. He utilizado el Patrón Crochet baby converse de Suzanne Resaul. Para la suela he utilizado la lana Bambini de lanas Stop y para el resto la lana 100% merino de Katia en color verde (el más parecido al verde pistacho que encontré).

Fotos de la sola i la puntera / Fotos de la suela y la puntera



I del resultat final / Y del resultado final:





divendres, 6 de març del 2015

Gorro Noi

Aquest cop he teixit un gorro per un noi, utilitzant una troca d'ontario d'Ofil de 100 gr de color gris, amb agulles circulars de 12 mm. El patró és un patró basic on es munten 48 punts. Primer es fan 5 voltes es fan 2 punts del dret, dos del revés (K2P2). Després s'alternen una passada d'un punt del dret i un del revés amb una volta del dret (K1P1 seguit d'una volta de K). A partir de la volta 23 es disminueixen 8 punts (K5 SSK), i cada dues voltes es torna a disminuir. 

Esta vez he tejido un gorro para un chico, utilizando una madeja de Ontario de Ofil de 100 gr de color gris, con agujas circulares de 12mm. El patrón es un patrón básico dónde se montan 48 puntos. Las primeras 5 vueltas se hacen 2 puntos del derecho, dos del revés (K2P2). Después se alternan
 una vuelta de punto del derecho uno del revés con una vuelta toda del derecho (K1P1 seguido de una vuelta de K). A partir de la vuelta 23 se disminuien 8 puntos (K5 SSK) y cada dos vueltas se vuelve a disminuir.