dimarts, 22 de gener del 2013

Bufanda katia ondas lila

I un altre encàrrec, aquest cop una bufanda katia ondas de color lila fosc.
Y otro encargo, esta vez una bufanda katia ondas de color lila oscuro.



dimecres, 16 de gener del 2013

Bufanda katia rocio plus

I aquí teniu una bufanda que em van demanar per fer un regal. Està feta amb la  "llana" rocio plus de Katia en tons de color verd. Si en voleu que us en faci una igual o d'un altre color només heu d'enviar-me un mail.

Y aquí teneís una bufanda que me pidieron para hacer un regalo. Está hecha con la "lana" rocio plus de Katia en tonos verdes. Si queréis que os haga una igual o de otro color, sólo teneis que enviarme un mail.




dilluns, 7 de gener del 2013

Mitjons Toe up - Calcetines Toe up

Aquestes festes m'he decidit a acabar coses que tenia a mitges i una d'elles eren aquests mitjons!!!

Encara que no ho sembli (perquè el patró és fàcil fàcil) he tardat casi un any sencer en acabar-los! De fet els vaig començar molt entusiasmada i vaig fer fins al taló en molt pocs dies, però al canviar de casa i amb la mudança es van quedar en una caixa amb altres llanes i allà van estar esperant fins ara. I mira que mentrestant n'he teixit d'altres utilitzant la mateixa tècnica (uns quants parells, però amb llana més gruixuda que es fan més ràpid, tant ràpid com una tarda).

Abans de començar aquests mitjons sempre els havia teixit des de la canya, amb agulles de doble punta i d'un en un, cosa que provocava que a vegades tingués la síndrome del segon mitjó (aquell que  has de fer però que a vegades fa molta mandra fer-lo). En canvi aquests els vaig començar des de la punta, amb agulles circulars i fent els dos a la vegada (toe-up socks  2@time), que té moltes avantatges, a destacar:
  • te'ls pots anar provant mentre els fas
  •  no tens dubtes que com de llarga pot ser la canya per si la llana t'arribarà o no per tot el mitjó, ja que al començar per la punta dels dits si no tens més llana pots acabar el mitjó i ja està :)
  • i el millor de tot: fas els dos mitjons a la vegada!! i ja no hi haurà mai més la síndrome del segon mitjó!!!
I aquí teniu les foto dels mitjons fets amb la Garnstudio Drops Fabel:


i aquí amb els mitjons posats:



Durante las fiestas he decidido acabar cosas que tenia a medias y una de ellas eran estos calcetines!!!

En verdad los empecé muy entusiasmada y hice hasta el talón en muy pocos días, pero al cambiar de casa y con la mudanza se quedaron en una caja con otras lanas y allí se quedaron esperando hasta ahora. Y eso que de mientras he tejido otros utilizando la misma técnica (unos cuantos pares, pero con lana más gorda, que se hacen más rápido, tan rápido como una tarde).

Antes de empezar estos calcetines siempre los había tejido desde la caña, con agujas de doble punta y de uno en uno, cosa que provocaba que a veces tuviera el síndrome del segundo calcetín (ese que debes hacer pero que a veces da mucha pereza hacerlo). Pero éstos los empezé desde la punta, con agujas circulares y haciendo los dos a la vez (toe-up socks 2@time), que tiene muchas ventajas:

  • te los puedes ir probando mientras los haces
  • no tienes dudas de como de larga puede ser la caña por si te llegará la lana para hacer todo el calcetín, ya que al empezar por la punta de los dedos si no tienes más lana puedes acabar el calcetín y ya está :)
  • y lo mejor de todo: haces los dos calcetines a la vez!!! y así ya no habrá nunca más el síndrome del segundo calcetín!!!
Arriba podeís ver los calcetines terminados y puestos 


dijous, 3 de gener del 2013

Bufanda Katia Rocio



BON ANY NOU A TOTHOM!

FELIZ AÑO NUEVO A TODOS!

I per començar l'any he teixit una bufanda Katia Rocio en tons grisos, que es fa en una tarda:

Y para empezar el año, he tejido una budanda Katia Rocio en tonos grises, que se teje en una tarde: