diumenge, 8 de juliol del 2012

Llibretes amb material reciclat - Libretas con material reciclado

Ahir vaig anar a fer un  taller de llibretes amb materials reciclats al taller del reparat millor que nou. Va ser una experiència molt divertida i recomanable,  a més a més d'augmentar la creativitat i de reciclar materials que sembla que ja no tinguin cap ús, vaig passar una bona estona i vaig tenir la oportunitat de conèixer gent molt interessant. El resultat va ser una llibreta, que està folrada amb roba on els fulls de dins són de paper reciclat.
A l'hora de posar els papers a dins hi havia vaires tècniques però jo em vaig decidir per cosir-los i posar un detallet al llom. Segurament quan tingui més temps posaré algun detallet amb feltre o ganxet a la portada. I segurament en faré moltes altres... les posibilitats tant de mida com de decoració són infinites! Només és qüestió de tenir una mica més de temps lliure per dedicar a les manualitats!

Ayer fui a hacer un taller de libretas con materiales reciclados en el taller de reparat millor que nou. Fue  una experiencia muy diverida y recomendable!A parte de augmentar la creatividad y de reciclar materiales que parece que ya no son útiles, pasé un muy buen rato y conocí a gente muy interesante. El resultado fue una libreta, que está forrada con ropa, y las hojas de dentro son de papel reciclado. Para poner las hojas de papel dentro habia diferentes técnicas, yo me decidí por coserlos y poner un detallito en ganchillo en el lomo. Seguramente cuando tenga más tiempo podré algún detallito con fieltro o ganchillo en la portada. Y seguramente haré muchas otras... ya que las posibilidades tanto de tamaño como en las decoraciones son infinitas!!  Sólo es qüestión de tener un poquito más de tiempo libre para dedicarlo a las manualidades!




Elefant- Elefante

Tinc el blog bastant abandonat, la veritat és que no tinc gaire temps lliure per fer entrades noves.. quin desastre! Però avui tinc una estoneta i he pensat fer una entrada amb fotos d'un elefant que li vaig fer al meu nebot. Aquí les teniu:

Tengo el blog bastante abandonado, la verdad es que no tengo mucho tiempo libre para escribir entradas nuevas.. que desastre! Pero hoy tengo un ratito y he pensado hacer una entrada de un elefante que le hice a mi sobrinito. Aquí las tenéis:






Preu/ Precio: 8 euros

També el puc fer en tamany clauer.
  También lo puedo hacer en tamaño llavero.